Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2017
Jun 24, 2017

Vad hände egentligen på Läckberg och Simons bröllopsfest? Sofia måste bikta sig.Går det att yoga med en öl i handen? ? Är Snapchat egentligen bara en egotripp? Kid tipsar om den nya appen Holo! Pernilla har en överraskning till Sofia. Dessutom pratas det om kollegors knasiga toalettrutiner?

Jun 18, 2017

En zoolog läxar upp Sofia.
Pernilla ber jorgubbstårtan om ursäkt. Två tanter analyserar DJ-kulturen.
Idoler med stort hjärta.
Vad heter man på Bali?
Och hur f-n får man klamydia i ögat.

Jun 11, 2017


Stockholm kokar av fest. Sofia är som vanligt språkpolis och Pernilla förvandlas till en fotbollshuligan. Vi ger smarta life hacks och använder röda trosor.
Dessutom läxar papegojälskare upp Sofia och någon kissar i en vas.

Jun 4, 2017

Skratt, tårar, snor och hårvax. Får Lill-Babs folk att krocka? Har Sofias Insta-tourettes? Hur smakar insekter? Hur smart är papegojan Alex? Och vad går Jessica Simpson på? Frågorna är många. Vem har svaren?

1