Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: April, 2017
Apr 30, 2017

Vi åker tåg och poddar. Pernilla visar musen medan Sofia utmanar sig själv att sjunga en sång. Kid får en ny kompis och Ikea levererar utöver det vanliga. Vi ringer vår sommarkatt Bindefeld och knåpar ihop Pernillas Tinderprofil. Och så sätter vi tårarna i halsen…..

Apr 23, 2017

Sofias olagliga förflutna. Prepping i olika former. Kåta Maja och anledningen att prata med hundar. Och så massor av Martin Stenmarck.

Apr 16, 2017

Vi befinner oss i magiska Sälen. Vi ger järnet på After-Skin. Pernilla tappar bilnycklarna i skidbacken. Fördelar med då och nu. En dyr otrohet. Och så lite ABBA och styva bröstvårtor.

Apr 8, 2017

Vart tog Gucci-tapeten vägen? Kan man banta genom att bada? Vad behöver Pernilla för typ av porr? Och vad hände med alla Tamagotchis?

Apr 2, 2017

Vi skapade magi med er lyssnare i veckan när vi livepoddade i Stockholm och Malmö.
Wow, ni är helt underbara! Så mycket skratt, värme och gemenskap. Detta avsnitt är en förkortad version av denna föreställning.
Mysteriet om analkrampen skingras. Vad är lycka? Hemligheter skingras. Vem är Martin med fin-penisen?
Vår vän Hanna Hedlund gästar och bikterna haglar från publiken.

1