Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: February, 2017
Feb 26, 2017

Pernilla har blivit hypnotiserad. Vad händer när Sofia får äktenskapsråd av Pernilla? Vi hyllar semlan och fascineras av balsam. 

Feb 19, 2017
Hur ska man välja rätt bås på offentliga toaletter? Varför föredrar Sofia ett hål i golvet? Barncancer och magiska halsband. Moderna kossor och kö-teknik. 
Vi får svaret på varför Pernilla är singel. Bikten handlar om det förrädiska finska rycket. Och Pernilla fortsätter pula. På svenska dock. Inte på norska.
Feb 12, 2017
Oj så skoj. Sofia åker lyxig limousine och Pernilla köper sin drömväska.
Sofia och Kid planerar en dans och vi love-bombar världen i Hans Roslings anda.
Vi älskar och hatar isbergssallat och gläds åt påhittiga flygvärdinnor och legendariska läkare.
Feb 5, 2017
Ett garanterat smask-fritt avsnitt. Biancas natt med "William" från Skam. Är krypterapi något att satsa på? Hur ska man hålla pungen på gott humör?
Partyulla och Hotmale har kvar sina gamla adresser. Och så lite Trump och Putin. 
1