Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2017
Jan 29, 2017

Vi firar 100 avsnitt. Hyllar Tilde de Paula och magisk hårspray. Vi spelar upp våra favorit busringningar. En bruten arm och små gulliga kattungar. Vi tränar minnet och Pernilla ska gå date med Siri. Vem känner Sofia bäst, Johnnie Krigström eller Pernilla? Sverige äldsta SKAM-älskare. Och så lite Soffipropp, Orup och konfetti!

Jan 22, 2017

En stuga pimpad med en porr. Biancas succé på ELLE-galan. Ska Magnus lyckas förlösa Lill-Babs?  Vikingahjälmar och 10-miljoner härliga svenskar! Hur kändes det egentligen att bli "roastad" i tv?Dessutom en galen bikt från kyrkan! 

Jan 15, 2017
En podd från ett kök i Norrland, långt ifrån ELLE galan. Det finns dom som INTE vill SE oss! Är Pernilla för känd för kärlek?
Kroppsideal och piffiga underkläder. Pernilla grillas av Sofia. Dessutom heta vinylskivor. 
Jan 8, 2017
Sofia rapporterar från ”Hollyweed” och Pernilla ger boktips. 
Vem är mannen i restaurangen?
Sofia vill vila upp sig efter semestern.
Hur mår egentligen Millenium-barnen?
Mannequin challenge i rymden och legendariska Cameo-roller.
Och så de nödvändiga vita små påsarna.
Jan 1, 2017

Tre världsdelar samarbetar i detta podavsnitt. Vi summerar 2017 och ser fram emot 2016. Då ska det downsizas och lämnas tillbaka kissiga skor. Vad händer om du tar på dig en gul turban i Indien? Och hur ofta surfantiserar vi? Pernilla får skäll av ett fan. Och Sofia cyklar på en tampong.

1