Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: April, 2016
Apr 30, 2016

Wahlgren & Wistam är redo att underhålla er igen. Kärlek i massor. Att sätta ord på sin kärlek eller inte. Ett födelsedagstrauma.
Ätbara bananskal och historien om ett krokodilägg. En tjuvaktig bikt och så ringer vi underbara Lena PH och pratar gamla minnen.

Apr 23, 2016

Hur vi har träffat kärleken. Otäcka kvalster och förlossningsvåndor. Pernillas förhållande med Obama och ihoppressade näsor. Och så en bikt och en massa skratt.

Apr 16, 2016

Vilken emoji är du? Vad sa Pernillas gynekolog och kan Sofias katt prata? Missade flygplan och Tinderbekräftelse. Och en bikt som upprör.

Apr 10, 2016

En avslöjande podd om fans. Gudstro och munsår. Pernillas mirakel och djävulsbarnet bikt.

Apr 3, 2016

Den stulna ligistlooken. Ökända bröstvårtor och smaskande genier. Vad har Sofia tatuerat på höften? Dessutom två bikter som behöver förlåtelse.

1