Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2016
Mar 27, 2016

När vi ljuger om våra barn. Dyra födelsedagspresenter. Katter vs hundar, gulliga arga pensionärer, påskens ologik och ett påskägg fullt av snygga män.

Mar 20, 2016

Bra och dåliga recensioner. Ironi på Instagram och oskyldiga stölder. Vår kompis ifrån förr (och nu), Oscar Zia, berättar hur det är att komma tvåa i Mellon och hur man lämnar "garderoben" via sms. Vilka par har separata sovrum? Och så en sång om en penis.

Mar 13, 2016

Vad stod det på lappen som Zlatan skrev till Pernilla? Lyckas Sofia komma med i Paradise Hotel? Vem blev skjuten i benet i torsdags? Många frågor och några svar i detta avsnitt av Wahlgren & Wistam.

Mar 6, 2016

 En fnissig natt-podd om hipster LEGO och kurviga Babies. Utmaningarna med skidsemestrar och konsten att få vara ifred på toaletten. Och kanske den pinsammaste bikten någonsin.

1