Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: January, 2016
Jan 31, 2016

Frankrikes lag mot smala modeller, försvunna kaffekoppar och konsten att prata i gäddhänget. Vi besvarar frågor från vårt instagramflöde i vår Q&A och ringer en kompis från förr.

Jan 23, 2016

Fula fötter och frusna hockey-morsor. Nya vanor och dåliga vanor. Vi ringer till underbara ekonomiprofessor och författaren Micael Dahlén. Att krama en främling och äta skumtomtar med smör. Och en bikt om besvikelse och graviditet.

Jan 16, 2016

Vad hände egentligen på Bowies hotellrum? Tvångssyndrom och mänskliga hjärnor. En kompis från förr, en bikt och röda mattor. Inspelat i mysiga Sturegallerian.

Jan 9, 2016

Vi knaprar sjögräs och pratar celluliter.Konsten att sjunga sig från ett fängelsestraff.
Hur är det att bo i Sorrslida? Och vi ringer en kompis från förr. Trender inför 2016 och konsten att inte hata sina bonusbarn.

Jan 3, 2016

Thailand-Sverige semesterdilemman och att bli tröstad av bleka rockers. Hjärnan som trivs med att vara uttråkad. Julkortens förbannelse och vänner med alkoholproblem. Och så en bikt och lite aha av varierande kvalité.

1