Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: June, 2015
Jun 27, 2015

Panikångest och nakenrodd. En fräsch sommarsallad och en recension av Sofias prestation i sänghalmen. Inte bra, enligt Hannes Holm. Och självklart en bikt.

Jun 20, 2015

Konsten att bota en baksmälla. Kol eller gasol? Brott, straff och tårar. Dessutom Babsans skvaller om Pernilla.

Jun 14, 2015

Självförtroende och fåfänga. Sofias vietnamesiska vårrullar och Bingos lilla pip. Bikter och obekväma sanningar.

Jun 7, 2015

Skratt, pinsamheter och halstrad lax.
Män i vita kostymer och Pernillas nya bebis. Borttappade barn i mataffären och Sofias otacksamma sitt liv som hemmafru. Och jakten på Pernillas gamla synder fortsätter.

1