Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: May, 2015
May 31, 2015

I detta avsnitt hyllar vi mammor. Pernillas son Benjamin är på besök och lagar en pasta "to-die-for”.
Vad är det vanligaste man tappar i toalettstolen? Och varför använder vi egentligen läppstift? Vi ringer upp författarinnan Martina Haag, på jakt efter den sanna bilden av Sofia Wistam. Och självklart brottas vi med samvetet i en bikt.

May 24, 2015

I detta avsnitt tar vi upp den förbjudna längtan efter en dotter, galna fotbollsföräldrar och förbud mot höga klackar.
Vi fiskar hemligheter av Pernillas bror Nicklas och ger syndernas förlåtelse i Bikten.

May 17, 2015

I detta avsnitt serveras det tårta och öppnas presenter. För det är ingen vanlig det, för det är Sofias födelsedag! Det pratas vita lögner i Bikten. Är det ok att skarva sanningen ibland? Sofia avslöjar hur man ljuger till sig ett jobb. Och i telefonboken berättar Bert sina sexiga hemligheter om Sofia.

May 9, 2015

I detta avsnitt av Wahlgren & Wistam pratar vi om dyra gubbar, Pernillas galna utekväll och Youtube-stjärnor vi inte visste fanns. Det blir såklart även en bikt som ska analyseras. Dessutom är det på tiden att Sofia skaffar sig en ny slida.

May 2, 2015

Vår, Valborg, alkohol och tonåringar som testar gränser. Hur ska man agera som förälder? Kolla gärna in Systembolagets antilangningskampanj! Viktigt att ha koll och inte vara naiv.
Är det ok att kissa i duschen? Vad kostar det egentligen att ta ett bad? Och vad är det för intima drömmar Pernilla haft om Dr. Alban? Självklart blir det också syndernas förlåtelse i Bikten.

1