Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: April, 2015
Apr 25, 2015

I veckans avsnitt blir det tvära kast mellan skratt, gråt, sangria och sorg. Pernilla berättar om den tragiska förlusten av sin hund Marqy. Men det blir även en frisk fläkt av Barcelona, sexiga underkläder och önskan om förlåtelse i veckan bikt.

Apr 18, 2015

Wahlgren och Wistam bjuder på synderna förlåtelse och en smarrig efterrätt. Hur får man ungarna inte inte vara klistrade vid sina skärmar? Det pratas också om glädjen i att bli jagad av zombies.

Apr 11, 2015

Att kyssas offentligt, skiljas när man har barn och ha nakna älskare i garderoben.

Det blir samtal, kärlek och avsked. I Bikten tar vi upp en synd som är svårförlåtlig, och hur reagerar Gröna Lund när Pernilla i ”Telefonterrorn” kräver att de ska stänga av för ”vanliga människor” när Wahlgrenarna kommer? Allt detta och lite till i episod 6 av W&W's podcast.

Apr 5, 2015

Får man titta i sin tonårings mobil? Vad ångrar man på dödsbädden? Vilka ägg ska rasisterna äta i påsk?
Och vad säger pappan till Sofias sons kompis, när hon ringer och ber om en massage? I Telefonterrorn går ingen bland tjejernas kontakter säker. Pernilla och Sofia delar med sig av pinsamheter och erfarenheter. Det blir som vanligt bikter, syndernas förlåtelse och enkla goda mattips från Pernilla.

1