Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: March, 2015
Mar 29, 2015

 

Sofia har en teori om kärlekens kostcirkel. Hur ska Pernilla hitta den stora kärleken? Och hur gick det egentligen till när Pernilla hittade sin knapp? Det pratas spontandans, fototips och W&W förlåter som vanligt lyssnarnas synder.

Mar 21, 2015

Röriga röror av Pernilla. Svartsjuka som gjort Sofia galen. Toaletthygien, busringningar och lyssnarnas synder. Dessutom förbud mot selfiepinnar och 40 nya svenska ord.

Mar 13, 2015

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam försöker denna vecka övertyga den lokala pizzerian om att döpa en pizza efter dem. De pratar shopping och tipsar om en galet god nyttig efterrätt. Och hur farligt är det egentligen att spara nakenbilder på sina ex? Dags att bikta sig, busringa och lära sig något nytt i Wahlgren och Wistams andra podcastavsnitt!

Mar 5, 2015

I vårt premiäravsnitt av Wahlgren och Wistam podcast pratar vi om flytten av Kiruna stad, skrikiga mammor och att skylla ifrån sig på sina barn. Pernilla bjuder på laxröra och utmanar sin telefonfobi. Sofia övertygar en ytlig bekant i telefonboken om att hon ska få flytta in. 

1