Info

Wahlgren & Wistam

En sångerska och en tv-personlighet slår sig ihop för att varje vecka fundera över små och stora saker i denna glamour/vardags-podd. Ex-män, barnuppfostran, kärlek och misslyckanden avhandlas med en stor portion humor. Livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Kanske blir det roligare. I Bikten har man chansen att bli förlåten för sina synder. Pernilla och Sofia tar med glädje sig an lyssnarnas historier och kontrar även med sina egna synder och upplevelser. I veckans Aha får vi lära oss något nytt och i momentet Telefonboken går ingen säker. Det blir självklart även tips på enkla goda maträtter från Pernilla. Tveka inte att vara med och påverka vår podd. Nytt avsnitt varje söndag. Wahlgren och Wistam
RSS Feed
Wahlgren & Wistam
2017
July
June
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March
February
January


2015
December
November
October
September
August
July
June
May
April
March


Categories

All Episodes
Archives
Categories
Now displaying: 2015
Dec 26, 2015

Vi firar att Pernilla är ett år äldre och Sofias semester. Det avhandlas harmlösa stalekrs och Google-toppen. Och vem är den första i familjen du räddar vid en katastrof?

Dec 19, 2015

Julklappslekar och kompisar från förr. Ovanliga namn och en träningsdagbok fylld av ångest. Dessutom en mardrömsbikt som får oss båda att gråta. God jul.

Dec 13, 2015

I denna podd blir det dans med Carola, förgiftade hundar och en bikt om avundsjuka. Tomtar med magproblem och alkoholfritt vin. Vi kollar även vad vår gamla vän från Freestyle, Gigi Hamilton har för sig nuförtiden. 

Dec 6, 2015

Det manliga klimakteriet, sumpade utlandskarriärer och svårigheten att hålla löften till sina barn. Pernilla biktar sig. Och mamma Christina får en mystiskt samtal.

Nov 28, 2015

Ett väldoftande podavsnitt om bleka vinterkroppar, berusning, kärlek och hiv.

Nov 21, 2015

Kungliga toalettbesök och en besudlad rulltårta. Bakelsehybrider och turkiska bad. Och som vanligt en bikt och några aha upplevelser.

Nov 14, 2015

Skratt-terapi och hårlöst sex. Pernillas klavertramp och musiktortyr. Bikten handlar om otrohet. Att lämna eller inte, det är frågan.

Nov 8, 2015

Kommer Sofia få en plats i Operabaletten? Pernilla har besökt en häxa och varför vill de döda både kungen och Bert Karlsson? essutom en salig blandning av sexdrömmar, detox och en bikt.

Nov 1, 2015

Sofia avslöjar sitt livs hemlighet. En jobbig resa som nu har nått sitt slut. Det pratas om vuxnas förmåga att stjäla ungdomars sociala mediavanor. Sofia skickar ekivoka bilder till sin man. Men på vad? Och i Bikten handlar det om en hink, som fick en hel familj att flytta.

Oct 25, 2015

Är Astrid Lindgren passé? Kramtjuvar och zebror. Ett lugnt kaos och skitsnack på jobbet. Ett podavsnitt du inte får missa helt enkelt.

 

Yup!

Oct 17, 2015

Pernilla fick samtalet alla föräldrar fasar för. Att komma till akuten som Pippi Långstrump. Är det ok att använda chili som vapen? Bädda sängen eller inte, det är frågan. Dessutom försöker Pernilla få fason på Sofias sladder.

Oct 11, 2015

En podinspelning framför publik i Lidingö Centrum. Vi pratar mödomshinnor, hemliga kärlekar och Pernillas ekonomiska panik. Det blir även en busringning, en bikt och en köttfärslimpa.

Oct 3, 2015

Gravidkilon och fisfångarkalsonger. Ike-race, dessertorgier och en lite snällare bikt. Och hur gick Obamas födelse egentligen till?

Sep 27, 2015

Ett salig blandning av pinsamheter och ärligheter.
Gympaskor är nyckel till ungdom. Lama lamm och huvudlösa hönor. Vikthets och nya tidens ordspråk. Och så ringer vi till underbara Martina Haag.

Sep 20, 2015

Sveriges sexliv är i kris. Vi firar att vi vunnit pris som Årets Pod på Radiogalan. Vi avhandlar även gorillor i framsätet och gravstenar. Och Pernilla biktar sig.

Sep 13, 2015

Sms som blir fel och barn som flyttar hemifrån. Att bli utelåst utan trosor och utmaningen i att älska Pernilla Wahlgren. Blottare med tårtkartonger och en klurig Bikt. Allt detta och lite till i avsnitt nummer 28 av vår lilla podcast.

Sep 5, 2015

Wahlgren och Wistam gästas av Pernillas dotter Bianca. Och tillsammans med Sofias son Kid blir de ett dreamteam. Hur uttalas Kanye West? Hur välutrustad är Ernst Kirchsteiger? Och blev det några skandaler på Charlotte Perrellis bröllop? Frågorna är många. Här finner ni svaren.

Aug 30, 2015

Konsten att leva länge och Gittan i Båstad. Skönhetsmyter och otrevliga servitriser. Sofia ger Pernilla diagnosen no-mo-fobia. Och självklart en bikt.

Aug 16, 2015

Mobbning och Lenny Kravitz snopp. En guldfisk eminenta minne och en bikt om ett dåligt samvete. Och vem är den där Peter Wahlgren egentligen?

Aug 8, 2015

Ett fullspäckat podavsnitt med förbjudna sms, robotar och aha-upplevelser. Efter lyssnarnas önskemål och Pernillas förtvivlan är nu även telefonboken tillbaka med en busringning. 

Aug 2, 2015

I detta avsnitt avhandlar vi otrohetens krassa sanning, exorcism och manboobs. Vi pratar även om lyckan att bli skrämd och den tröstlösa jakten att hitta en man åt Pernilla. Dessutom en bikt och ett samtal till Kid som är ute på vift.

Jul 26, 2015

En blodtörstande podcast om starka reaktioner på sociala medier. Giftig slush och tabun i att amma andras barn. Dessutom tjuvkikar vi i Pernillas dagbok och äter sötmandelspesto.

Jul 18, 2015

Ett kissnödigt avsnitt med hustjuvar, det svenska kösamhället och Pernillas pappa Hans minnen av lilla söta Pernilla.

Jul 12, 2015

Behöver man ett nytt ord för onani? Hur snabbt skjuts en tennisboll? Och hur motverkar man bäst svartsjuka? Och vad tycker Sofias man Magnus om Sofias behov att visa brösten egentligen? Detta plus en hel del härligheter i Wahlgren & Wistam. En pod väldigt nära dig.

1 2 Next »